top of page
CS_MontageWebDEF.jpg

Welkom bij Consenso Advocaten!

CS_LogoWeb.png

Consenso Job Fair

Consenso advocaten @ jobbeurzen

Vorig jaar was het allemaal virtueel, maar dit jaar kijken we er echt naar uit om jullie terug in levende lijven in onze stand te mogen ontmoeten. Ons team tekent present voor de belangrijkste events, dus spring zeker binnen! 

Benieuwd met welke tijgers je te maken krijgt? Download alvast onze folder. Deze geeft je een eerste indruk over de aanpak en de werking van ons steeds groeiend kantoor.

Kan je ons toch niet ontmoeten op een van de jobbeurzen, maar je wil ons toch overtuigen? Onderaan deze pagina kan je je CV uploaden. Wij kijken ernaar uit!

Enkele van onze tijgers aan het woord

Joost.jpg

Joost Van der biesen

Advocaat bij ConSenso Advocaten sinds 2020 

"Met mijn gat in de boter gevallen', beter kan ik het niet noemen. Als advocaat-stagiair mag ik genieten van een persoonlijke begeleiding. Je wordt geacht vanaf de eerste dag actief mee te werken en dat is wat ik ook verwachtte van een advocatenkantoor.”

KatrienLoyens.jpg

Katrien Loyens

Advocaat bij ConSenso Advocaten sinds 2018

“Een werkplek die aanvoelt als thuiskomen is hetgeen waarvan ik droomde toen ik op zoek ging naar de perfecte werkplek. Na drie geweldige jaren vol kennis, plezier en nieuwe vrienden kan ik volmondig bevestigen dat ik mijn thuishaven gevonden heb. Binnen Consenso Advocaten krijg je de kans om zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak te groeien. Meer nog, om samen te groeien, want samen bereik je altijd meer, een visie die binnen ons kantoor sterk gedeeld wordt.”

Victoria.jpg

Victoria Roddi

Advocaat bij ConSenso Advocaten sinds 2013

“Ik ben in 2013 begonnen als advocaat-stagiaire bij ConSenso Advocaten en ik heb hier nog geen moment spijt van. Je wordt uitgedaagd om je talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen en je krijgt de kans om je eigen pad te bewandelen. Aangezien het ondernemerschap in mijn genen zit, past dit traject perfect bij mijn persoonlijkheid en carrière visie. Uiteraard krijg je de nodige begeleiding en word je bijgestuurd daar waar nodig.”

Upload

Hier kan je met ons afspreken!

RC Job Fair VUB 2021 - 8 november - Huis van het Hout Waversesteenweg 950, 1040 Etterbeek - 11-17 uur
VRG KULEUVEN 2021 - 23 november - Jubileumzaal, Naamsestraat 22, 3000 Leuven - 11-16 uur
UHasselt - 30 november - UHasselt, 3500 Hasselt - 14-17 uur

Consenso Advocaten

Henri Fordlaan 47

Genk 3600, Belgium

Privacy statement - Disclaimer

HOMEPAGE CONSENSO.BE

  • LinkedIn Consenso
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page